Waarom is My Red Light een bijzonder bordeel?

Dingen die My Red Light onderscheiden als bordeel zijn:

more

Zeggenschap – hoe werkt dat?

Alle sekswerkers die een raam huren bij My Red Light hebben de mogelijkheid om mee te denken over verhuurvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en belangrijke beslissingen. Dit kan tijdens de huurdersbijeenkomsten die 1x in de twee weken plaatsvinden. Hiernaast bestaat een gedeelte van het team en het bestuur van My Red Light uit mensen met een achtergrond in sekswerk.

more

Heb je een leuk idee of wil je meedoen?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en nieuwe mensen. Daarom kun je altijd een mailtje met je input sturen naar info@myredlight.nl.

more

Draagt My Red Light bij aan de normalisatie van sekswerk?

Vanwege het stigma op sekswerk is de toegang tot zakelijke dienstverlening voor sekswerkers en seksbedrijven vaak beperkt. Omdat sekswerk een legaal beroep is, vinden we dat sekswerkers dezelfde rechten en dezelfde toegang tot zakelijke dienstverlening moeten hebben als iedere andere ondernemer. Daar maken we ons hard voor. 

more

Wat gaat My Red Light doen met de winst van raamverhuur?

Als My Red Light winst gaat maken in de toekomst, dan zal samen met sekswerkers besloten worden wat er met die winst gedaan wordt.

more

Hoe is My Red Light ontstaan?

De Wallen zijn wereldberoemd. Sekswerk is al eeuwen een belangrijk kenmerk van het Amsterdamse Wallengebied. In 2000 werd het uitbaten van een seksbedrijf legaal, maar het is nog steeds niet makkelijk om het beroep van sekswerker op een normale manier uit te oefenen.

more

Hoe werkt My Red Light aan positieverbetering van sekswerkers?

Samen staan we sterker. Dit zijn onze plannen om de positie van sekswerkers te verbeteren:

more

Is My Red Light geïnteresseerd om samen te werken met onderzoekers en/of stagiares/studenten?

Ja, we zijn altijd geïnteresseerd om gezamenlijk na te denken over hoe we met een mooi onderzoeksproject onze sekswerkers kunnen helpen. We werken ook graag mee aan rondleiding voor studenten en interviews door studenten of onderzoekers. Email voor meer informatie info@myredlight.nl.

more

Wat zijn jullie openingstijden?

We zijn 7 dagen per week open. Dinsdag tot en met zondag zijn we geopend vanaf 10:00 uur 's ochtends tot 5:00 's nachts. Op maandag overdag zijn we gesloten. Maandag zijn we open vanaf 19:00 's avonds tot en met 5:00 uur 's nachts.

more