Zeggenschap – hoe werkt dat?

De meerderheid van het team en het bestuur bestaat uit mensen met een achtergrond in sekswerk. Alle sekswerkers die een raam huren bij My Red Light hebben de mogelijkheid om mee te denken over verhuurvoorwaarden, arbeidsomstandigheden en belangrijke beslissingen.  Dit gaat via de Raad van Advies. Iedereen die een raam bij My Red Light huurt, is van harte welkom om daarin plaats te nemen.

more

Heb je een leuk idee of wil je meedoen?

Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën en nieuwe mensen. Daarom kun je altijd een mailtje met je input sturen naar info@myredlight.nl.

more

Draagt My Red Light bij aan de normalisatie van sekswerk?

Vanwege het stigma op sekswerk is de toegang tot zakelijke dienstverlening voor sekswerkers en seksbedrijven vaak beperkt. Omdat sekswerk een legaal beroep is, vinden we dat sekswerkers dezelfde rechten en dezelfde toegang tot zakelijke dienstverlening moeten hebben als iedere andere ondernemer. Daar maken we ons hard voor. Als collectief sta je samen sterker dan alleen.

more

Wat gaat My Red Light doen met de winst van raamverhuur?

If profit is generated through renting out the rooms, it will be used to invest in initiatives for the improvement of sex workers' social status, such as a Bread Fund, workshops and all efforts made to create an amazing workplace.

more

Hoe is My Red Light ontstaan?

De Wallen zijn wereldberoemd. Sekswerk is al eeuwen een belangrijk kenmerk van het Amsterdamse Wallengebied. In 2000 werd het uitbaten van een seksbedrijf legaal, maar het is nog steeds niet makkelijk om het beroep van sekswerker op een normale manier uit te oefenen.

more

Wat maakt My Red Light bijzonder?

De oprichters van My Red Light zijn mensen met verschillende achtergronden in sekswerk, dankzij hun kennis en ervaring heeft My Red Light een werkomgeving kunnen creëren die geheel is toegespitst op de behoeften van sekswerkers én bezoekers. 

more

Hoe werkt My Red Light aan positieverbetering van sekswerkers?

Samen staan we sterker. Dit zijn onze plannen om de positie van sekswerkers te verbeteren:

more

Kan ik een scriptie of werkstuk maken over My Red Light?

My Red Light heeft ervoor gekozen om een monitorprogramma te ontwikkelen met een aantal specifieke onderzoeksbureaus/universiteiten. Daarom hebben wij  besloten om niet deel te nemen aan overige onderzoeken, interviews of werkbezoeken van onderzoekers of studenten. Op de pagina 'What the FAQ' geven we antwoord op veel gestelde vragen.

more

Wat zijn jullie openingstijden?

Op maandag overdag zijn we gesloten. Maandag zijn we open vanaf 20:00 's avonds tot en met 5:00 uur 's nachts. Dinsdag tot en met zondag zijn we geopend vanaf 10:00 uur 's ochtends tot 5:00 's nachts.   

more