My Red Light is een raamprostitutiebedrijf gevestigd in het Amsterdamse wallen gebied ontwikkeld en gerund door sekswerkers zelf. 

We hebben de beste en veiligste werkplekken gecreëerd in de markt. De winst die gemaakt wordt met de verhuur van kamers vloeit direct terug naar projecten om de positie van sekswerkers te verbeteren. Dit doen we bijvoorbeeld door het organiseren van workshops op het gebied van gezondheid en ondernemerschap open voor alle sekswerkers.

Wat is nieuw

Sekswerkers hebben de mogelijkheid om een profiel aan te maken op onze website. Via onze gallery  is er direct contact mogelijk tussen de sekswerker en de klant om een afspraak te maken. De kamers en suites zijn exceptioneel mooi ingericht en ruim van opzet en gaan van basic naar zeer luxueus. Er is gedacht aan alle potentiele klanten en we voorzien bijvoorbeeld in een kamer toegankelijk voor mindervaliden en een kinky kamer.

Iedereen die als zelfstandig sekswerker die haar/zijn diensten aanbiedt bij My Red Light heeft invloed op de verhuurvoorwaarden en arbeidsomstandigheden. My Red Light staat open voor alle sekswerkers: vrouw, man of transpersoon. Wij zijn een community van en voor sekswerkers en daar zijn we trots op!

Geschiedenis

In de jaren negentig hebben sekswerkers in het Wallengebied al de wens geuit om een bedrijf in zelfbeheer op te richten. In juni 2013 nam de gemeenteraad van Amsterdam een motie aan van Van Doorninck, waarmee opdracht aan het College werd gegeven om te onderzoeken of een raamprostitutiebedrijf in zelfbeheer door sekswerkers kans van slagen zou hebben. Eind 2015 was het positieve onderzoek afgerond en ging het project daadwerkelijk van start. Sekswerkers uit diverse branches en met een heel verschillende achtergrond hebben samengewerkt om het bedrijf op te zetten.

We schrijven nu geschiedenis als het eerste Nederlandse sekswerkerscollectief waarin de sekswerkers gezamenlijk én onafhankelijk kamers gaan verhuren. We gaan 1 mei 2017 open!