Glijmiddel – Tegenwoordig verkrijgbaar in veel soorten

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Glijmiddel. Wie kent het niet? Maar glijmiddel kopen is een tweede. Zelfs de meest zelfverzekerde man of vrouw staat met lichte gene bij de drogist als er glijmiddel in het mandje ligt. Dat is ook niet gek: op sex bestaat ondanks onze vrijgevochtenheid toch nog steeds wel een bepaald taboe en dat werkt dus ook door bij de condooms of het glijmiddel kopen. In deze blogpost wordt er wat meer vertelt over glijmiddel in al haar vormen en maten. Lees je mee?

Soorten glijmiddel

Er zijn onderhand veel soorten glijmiddel op de markt. Bij glijmiddel kopen is het handig om daarop te letten, zodat je in de slaapkamer niet bedrogen uitkomt met een product waar je niet op zat te wachten. Algemeen gezien zijn er de volgende soorten glijmiddel:

  • glijmiddel op waterbasis
  • glijmiddel op oliebasis
  • glijmiddel op siliconenbasis
  • zgn. hybdride glijmiddelen die bestaan uit een combinatie van de bovenste types

Lang verhaal kort: belangrijk is om hierbij in acht te nemen dat glijmiddelen op olie- en waterbasis niet in combinatie met latex condooms gebruikt kunnen worden en glijmiddelen op basis van siliconen en water juist wél. Dit is heel belangrijk om te controleren bij glijmiddel kopen!

Daarnaast zijn er nog glijmiddelen met extra karakteristieken te verkrijgen zoals glijmiddel met zaaddodende pasta, of glijmiddelen die extra stimulans bieden en glijmiddelen die een smaakje of aroma hebben. Natuurlijk zijn er ook weer combinaties te vinden van glijmiddelen met deze bovenstaande karakteristieken dus met de eerder hierboven genoemde combinaties van water- olie- of siliconbasis is het aanbod van verschillende soorten gigantisch groot.

Tot slot

Door de bomen het bos niet meer zien bij glijmiddel kopen dus, dat is zo’n beetje wel de conclusie. Gelukkig zijn er tegenwoordig, naast de drogist ook online shops te vinden waar je glijmiddel kunt kopen. Sommige shops verzenden zelfs anoniem, zodat je je nooit meer als beschaamde puber hoeft te gedragen in de drogisterij. Let er in ieder geval wel op wat voor soort basis het glijmiddel heeft en dat dit zoals besproken eventueel samen gebruikt kan worden met latex condooms, dat kan niet genoeg benadrukt worden want een ongelukje op die manier, daar zit toch echt niemand op te wachten. Een gewaarschuwd mens telt misschien voor twee, maar toch hopelijk niet in dit geval.

 

Myredlight
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare