Goed voor je seksleven en je gezondheid

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Foto door Karley Saagi van Pexels

Seksspeeltjes helpen bij seksueel functioneren en geweldige orgasmes!

Voel je je preuts om jezelf seksueel te bevredigen met levenloze voorwerpen? Denk je dat seksspeeltjes precies dat zijn: speelgoed? Een frivole luxe? Denk je dat seksspeeltjes zondig, pervers of gebruikt worden voor zelfmisbruik?

Het blijkt dat seksspeeltjes juist goed zijn voor jou en je lichamelijke gezondheid. Veel artsen zullen zelfs het gebruik van bepaalde seksspeeltjes aanbevelen voor mannen en vrouwen die wat hulp nodig hebben bij hun seksueel functioneren.

Vibrators

Zachte trillingen stimuleren de zenuwuiteinden aan de oppervlakte van de huid en zorgen ervoor dat uw lichaam de hoeveelheid endorfine verhoogt, natuurlijke chemicaliën die u een ontspannen gevoel geven. Het effect van uw verhoogde gevoel van welzijn vertraagt ​​uw hartslag en reguleert de ademhaling, waardoor het stressniveau wordt verlaagd. Het is een veel gezondere manier om stress en een lagere hartslag te verminderen dan het drinken van alcohol of het nemen van voorgeschreven medicijnen zoals Valium.

Vibrators kunnen worden gebruikt om de seksuele functie van mensen met medische aandoeningen te verbeteren. Diabetes en multiple sclerose kunnen de zenuwoverdracht beïnvloeden die de seksuele sensatie kan dof. Mensen die medicijnen gebruiken voor hoge bloeddruk en depressie kunnen ook last krijgen van bijwerkingen die de seksuele respons beperken. Vrouwen die tijdens de menopauze hormonale veranderingen ondergaan of na een operatie zenuwbeschadigingen oplopen, vinden hun clitoris soms minder gevoelig. Een vibrator kan handig zijn om de opwinding te vergroten.

Sterke vibrators zoals elektrisch aangedreven wandvibrators verhogen de bloedcirculatie en daarmee de zuurstof- en voedingsstoffen naar de weefsels in het gemasseerde gebied. Het verhogen van de bloedstroom met behulp van een vibrator kan ook het herstel van operaties zoals episiotomieën en vasectomieën versnellen. Ze verlichten ook gespannen spieren die dieper onder het huidoppervlak liggen om spierongemakken te verminderen … je weet wel, een beetje zoals de reden dat de “magische” beroemde wandvibrator oorspronkelijk bedoeld was.

Dildo’s

Regelmatige seksuele activiteit, zelfs met een dildo, kan helpen om gezond vaginaal weefsel te behouden, vooral aan het begin, tijdens en na de menopauze. Het voorkomen van vaginale atrofie moet serieus worden genomen. Vaginale atrofie kan leiden tot verhoogde vaginale infecties als gevolg van veranderingen in de zuurbalans. Vaginale atrofie kan ook leiden tot frequentie en urgentie van urineren, brandend urineren, urineweginfecties en incontinentie.

Mannen met prostaataandoeningen kunnen dildo’s of prostaatstimulators gebruiken om opgehoopt vocht af te voeren.

Kegelballen

Kegelballen worden meestal aanbevolen door verloskundigen en gynaecologen om de elasticiteit van de vaginale spieren te verbeteren en urine-incontinentie te voorkomen. Je kunt deze spieren alleen aanknijpen, maar de ballen bieden extra weerstand om ervoor te zorgen dat je echt moeite doet om die spieren te trainen.

Wil je meer Sex Ed voor volwassenen?

Bekijk Loveology University om een ​​betere Sexpert en Lover te worden!

Vind cursussen over orgasmes, liefde, flirten, zoenen, de G-spot, een man of vrouw plezieren, erotica, daten, seksuele genezing, lesbische, homo- en transgender seks, Tantra, fantasieën, fetisjen, BDSM en nog veel meer!

Je kunt zelfs cursussen volgen om een ​​Certified Sexpert, Relatiecoach of Liefdescoach te worden!

Klik hieronder om ze te bekijken!

creditSource link

We zullen blij zijn om uw mening te zien

Leave a reply

Myredlight
Logo
Enable registration in settings - general
Compare items
  • Total (0)
Compare