Sexpert’s gids voor seksuele persoonlijke smeermiddelen

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Foto door Karolina Grabowska van Pexels

Onze gids voor sexy persoonlijke smeermiddelen

Ik heb een bekentenis.

Ik heb me jarenlang verzet tegen het gebruik van glijmiddel. Ik geloofde dat al die verhalen over vrouwen die alleen glijmiddel nodig hadden als ze oud werden, in de menopauze kwamen, te “opgedroogd” waren en gewoon hun seksleven moesten ophangen. Ik hoorde ook veel “grappen” over Astroglide en KY voor anale seks, meestal als een belediging voor de seksualiteit van heteromannen en een slam tegen homo- en bimannen. Wat betreft mannelijke masturbatie, als handlotion goed was voor handen, was het ook goed voor handjobs.

Dat was tot eind jaren negentig. Dingen en houdingen zijn sindsdien veranderd. Dus hebben het aantal en de soorten persoonlijke smeermiddelen op de markt. Vijftien jaar later ben ik nu een liefhebber van glijmiddel en geloof ik dat er niet zoiets bestaat als één universeel glijmiddel.

Waarom glijmiddelen geweldig zijn voor vrouwen!

Allereerst maakt glijmiddel penetrerende seks zoveel leuker. Het kan tot 20 minuten duren voordat een vrouw voldoende natuurlijk gesmeerd is, of helemaal niet, ongeacht de leeftijd. Wie wil er zo lang wachten? Zie seks als een amusementsrit en glijmiddel als wat de motoren en rails doet gonzen, draaien en racen. Voor mij geeft een druppel glijmiddel ter grootte van een dubbeltje me een bijna onmiddellijke start om mijn eigen sappen te laten stromen. Ik wou dat ik het nooit zo lang volhield met het gebruik van glijmiddel. Wat een verschil!

Glijmiddel beschermt ook de huid en inwendige weefsels tegen schuren en schaafwonden, wat kan leiden tot pijn of infecties en de vaginale pijn die soms gepaard gaat met seks. Niemand wil aan de zijlijn staan ​​vanwege besmettingen en blessures. Dat is zo on-sexy voor jou en je partner.

Nu ik je glijmiddel heb verkocht, volgen hier enkele korte uitleg over de verschillende soorten, wat ze doen, hoe ze worden gebruikt en de voor- en nadelen. Het lijkt misschien een overweldigende lijst met dingen die u moet doen, maar het zal u helpen weloverwogen keuzes te maken.

Soorten smeermiddelen en hun doel

Siliconen smeermiddelen

Siliconen glijmiddelen houden het meestal de hele rit vol, van voorspel tot climax. Ze blijven meestal op het oppervlak van de huid en slijmvliezen zonder erin te trekken, zodat u en/of uw partner kunnen genieten van alle vormen van glibberig seksspel zonder opnieuw te hoeven aanbrengen en in spontaniteit te snijden.

De voordelen van siliconensmeermiddelen hebben echter voor sommige mensen een afschrikmiddel. Ze hebben wat zeep en water nodig om ze van je huid te krijgen en kunnen vlekken op stoffen achterlaten als ze druipen. Ze kunnen ook siliconen en Cyberskin-seksspeeltjes beschadigen.

Glijmiddel op waterbasis – ook voor seksspeeltjes en anale seks

Persoonlijk geef ik de voorkeur aan glijmiddelen op waterbasis, en er zijn enkele hoogwaardige glijmiddelen op waterbasis die vergelijkbaar zijn met siliconen glijmiddelen. Ik hou van glijmiddelen op waterbasis voor seks en masturberen met mijn vingers. Ze hoeven meestal niet onmiddellijk of helemaal niet op de huid te worden schoongemaakt en maken geen vlekken op stoffen.

Glijmiddelen op waterbasis zijn mijn standaard glijmiddelen voor seksspeeltjes, aangezien siliconen glijmiddelen het risico lopen de siliconenhuid op seksspeeltjes te verslechteren. Er zijn verschillende glijmiddelen voor seksspeeltjes op waterbasis die een gelachtige consistentie hebben, zodat ze op het speeltje blijven zitten en niet overal druppelen. Ze zijn ook geweldig voor seks en masturbatie, omdat de extra glycerine ze extra glijvermogen geeft.

Er zijn ook veel anale glijmiddelen op waterbasis, die ook op dezelfde manier zijn geformuleerd als glijmiddel voor seksspeeltjes. Anale glijmiddelen met gelconsistentie geven een mooie verzachting van het duwtje in de rug.

Ik kan niet genoeg benadrukken dat glijmiddel verplicht is voor anale seks en het spelen van anale seksspeeltjes. Het rectum heeft geen natuurlijk glijmiddel en kan vatbaar zijn voor schaafwonden die gemakkelijk kunnen worden geïnfecteerd of een open uitnodiging zijn voor seksueel overdraagbare aandoeningen om hoogtij te vieren.

Maar glijmiddelen op waterbasis zijn niet zonder nadelen. De meeste glijmiddelen op waterbasis moeten opnieuw worden aangebracht, wat storend kan zijn tijdens seks of masturbatie. Sommige kunnen erg waterig, vloeibaar zijn en overal druppelen.

Op olie gebaseerde en vochtinbrengende smeermiddelen

Voor vrouwen die problemen hebben met vaginale droogheid of een droge huid, zijn er enkele glijmiddelen met crème- en lotiontextuur op waterbasis en glijmiddelen op oliebasis. Hoewel ik weet dat sommige mensen dol zijn op smeermiddelen op oliebasis, vooral kokosolie, vind ik dat er te veel nadelen zijn.

1. Oliën zijn rommelig. Ze wrijven af ​​op lakens en kleding. Als u olie rechtstreeks op de stof morst, is het reinigen van vlekken lastig, zo niet onmogelijk, afhankelijk van de stof, vooral 100% katoen.

2. Glijmiddelen op oliebasis worden niet aanbevolen voor gebruik met condooms. Olie loopt het risico latex af te breken.

3. Oliën die worden gebruikt in smeermiddelen op oliebasis zijn meestal voedingsproducten en zullen na verloop van tijd ranzig worden.

Veganistische, natuurlijke en conserveermiddelvrije smeermiddelen

Ik let ook op het gebruik van veganistische en biologische glijmiddelen. Het klinkt misschien geweldig om volledig natuurlijk, vrij van conserveringsmiddelen en parabenen te zijn (is een veelgebruikt conserveermiddel voor huidverzorging), maar conserveermiddelen hebben een doel. Ze remmen de groei van bacteriën die kunnen optreden door bederf of besmetting met bacteriën. Voor mij weegt de geringe mogelijkheid van de “kan schadelijke” risico’s van conserveermiddelen (voornamelijk parabenen) veel zwaarder dan de grotere kans op infecties die kunnen worden veroorzaakt door bederf en besmetting. De conserveermiddelen die in glijmiddelen worden gebruikt, zijn vergelijkbaar met die in andere huid-, schoonheids- en cosmetische producten. Bovendien gebruikt de gemiddelde glijmiddelgebruiker niet zo veel glijmiddel of gebruikt het niet zo vaak als lotions, crèmes, zepen en shampoos.

Over het algemeen heb ik gemerkt dat veel van deze smeermiddelen niet erg goed presteren. Ik heb er maar één geprobeerd die ik als uitstekend beschouw. De anderen varieerden van zo-zo tot absoluut nutteloos.

Sommige mensen houden echter van natuurlijke glijmiddelen en zingen hun lof. Lees meer in dit artikel:

https://www.sexpert.com/your-sexy-guide-to-body-safe-lubricants-part-2/

Hybride smeermiddelen

Je hebt vast wel eens gehoord van hybride smeermiddelen. Het zijn glijmiddelen op waterbasis met een vleugje siliconen om ervoor te zorgen dat ze lang meegaan. Sommigen beweren dat ze veilig zijn voor seksspeeltjes, maar persoonlijk neem ik het risico niet.

Verwarmende en verkoelende smeermiddelen

Als het gaat om het geven van een handjob aan mijn lieverd, haat ik de gedachte om koud glijmiddel op zijn warme schacht te doen. (Hij zegt dat hij er geen last van heeft, maar ik herinner me de koude schok van gelei op mijn buik van de vele echo’s die ik had toen ik zwanger was.) Daarom ben ik dol op verwarmende glijmiddelen. Het is verbazingwekkend hoe een paar kleine druppeltjes verwarmend glijmiddel elke streling kunnen geven. Een man geeft de voorkeur aan een extra aangenaam gevoel dat aanvoelt alsof hij wordt ingebakerd en gestreeld in een warme deken. Zo omschrijft mijn geliefde het tenminste. Soms kan alleen het blazen op een verwarmend glijmiddel (en ook koelsmeermiddelen) het temperatuureffect versterken. Ze zijn een geweldige manier om wat extra plezier in je sexy tijd te brengen.

Gearomatiseerde smeermiddelen

Ik ben een grote fan van gearomatiseerde glijmiddelen. Ze zijn erg leuk voor orale seks en kunnen instinctief een aantal gekke orale seksvaardigheden opwekken waarvan je nooit dacht dat je ze had. Er is geen magisch ingrediënt dat dat mogelijk maakt. Denk maar aan wat uw mond en tong doen als u smaakvol voedsel eet. Bepaalde smaken verhogen de speekselvloed, laten je plooien en laten je tong in actie komen.

Ik moet echter waarschuwen dat gearomatiseerde smeermiddelen erg wisselvallig zijn. Sommige kunnen heel smerig smaken, zelfs als het smaken zijn waarvan je denkt dat je ze lekker zult vinden. Laat u informeren over het kopen van gearomatiseerde glijmiddelen. Lees reviews en probeer wat samples uit bij seksspeeltjeswinkels.

Probeer voordat je koopt

Over bemonstering gesproken, houd er rekening mee dat prijs en reputatie niet altijd indicatoren zijn voor kwaliteit en prestaties. Ik heb verschillende glijmiddelen van “kwaliteit” geprobeerd die worden ondersteund door een marketinghype die veel seksbewuste opinieleiders, bloggers en recensenten met lof overladen. Er is zelfs veel variatie tussen verschillende smeermiddelen die door hetzelfde bedrijf zijn gemaakt. Als glijmiddelen nieuw voor je zijn, ga dan naar een seksspeeltjeswinkel en probeer testers uit of vraag of koop proefpakketten.

Lichaamsveilige ingrediënten

Aangezien de huid op en in de geslachtsdelen veel dunner en kwetsbaarder is dan op de meeste andere delen van het lichaam en seks en masturbatie verre van delicate activiteiten zijn, moet u op zoek gaan naar huidvriendelijke ingrediënten. Aloë vera en vitamine E zijn uitstekend geschikt voor het herstellen en verjongen van de huid. Ginseng en guarana stimuleren de doorbloeding voor verhoogde sensuele sensaties. Controleer altijd de ingrediënten om er zeker van te zijn dat het lichaamsveilige smeermiddelen zijn. Veel smeermiddelen bevatten vieze chemicaliën die je niet wilt horen!

Je hebt waarschijnlijk het beeld gekregen dat er echt niet zoiets bestaat als een enkel smeermiddel voor alle doeleinden. Ik zie glijmiddelen graag als seksspeeltjes in een fles. Ze zijn geenszins een hulpmiddel voor vrouwen die seksueel tekortschieten. Alles behalve. Ze zijn voor vrouwen en mannen die niet alleen seks hebben, ze hebben ook geweldige seks!

Love Your Lubes

Wil je meer Sex Ed voor volwassenen?

Bekijk Loveology University om een ​​betere Sexpert en Lover te worden!

Vind cursussen over orgasmes, liefde, flirten, zoenen, de G-spot, een man of vrouw plezieren, erotica, daten, seksuele genezing, lesbische, homo- en transgender seks, Tantra, fantasieën, fetisjen, BDSM en nog veel meer!

Je kunt zelfs cursussen volgen om een ​​Certified Sexpert, Relatiecoach of Liefdescoach te worden!

Klik hieronder om ze te bekijken!

creditSource link

Myredlight
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare