Schrijf voor seks, enz

SaveSavedRemoved 1
Deal Score0
Deal Score0

Door Kira Eng, 18, en Melissa Liu, 17, Stafschrijvers

8 april 2021

Seks, enz. is op zoek naar nieuwe schrijvers voor tienerpersoneel!

We vertrouwen op tieners zoals jij om andere jonge mensen uitgebreide seksuele voorlichting te geven, zoiets Seks, enz. doet al meer dan 25 jaar! Dit is wat ons uniek maakt: ons schrijverspersoneel bestaat uit tieners! We willen altijd dat onze inhoud herkenbaar is, en wat is een betere manier om dat te doen dan echte tieners de artikelen te laten schrijven?

Wil je meer weten over hoe het is om in het tienerpersoneel te werken? Woon je in New Jersey, of in de buurt? Kom dit naar onze virtuele wervingsbijeenkomst Zaterdag 10 april van 11.00 tot 14.30 uur door hier te registreren:

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0tf-mvrT8rE9dWx2g21ub-Cbzi-LPQYj9h

Vertel me meer

Benieuwd hoe het is om bij de tienerstaf te zijn? We schrijven artikelen over anticonceptie en seksueel overdraagbare aandoeningen, maar ook over lichaamsbeeld, LGBTQ-onderwerpen, misbruik en geweld, gezonde relaties, toestemming en communicatie. Sex, Etc. streeft ernaar uitgebreide, medisch nauwkeurige en eerlijke informatie over seks, seksualiteit en seksuele gezondheid te delen, inclusiviteit te bevorderen en toegankelijke bronnen te bieden.

Waarom doet Seks, enz. Materie?

U kunt het verschil maken door lid te worden van onze tienerstaf. Neem het van ons aan!

Melissa Liu (een jaar schrijven): “Schrijven voor Seks, enz. is zo leuk geweest. Het heeft echt mijn perspectief op LGBTQ-voorspraak en seksuele gezondheid geopend. Ik hou van schrijven voor Seks, enz. aangezien alle andere schrijvers ook tieners zijn! Het personeel van Seks, enz. is zo ondersteunend, aardig en grappig. De teamvergaderingen, hoewel virtueel dit jaar, hebben echt geholpen om de banden tussen ons en het personeel te versterken. Ik ben verheugd om te blijven bijdragen aan een beweging van inclusiviteit, educatie en positiviteit.”

Kira Engo (twee jaar schrijven): “Schrijven voor Seks, enz. was ongelooflijk de moeite waard en leuk! Ik heb mijn persoonlijke ervaringen kunnen delen, van een biseksuele tiener tot een lange afstandsrelatie van bijna een jaar tot een Aziatische Amerikaan die actief op zoek is naar een goede seksuele gezondheid en inclusiviteit in een medische setting. Aanvullend, Seks, enz. heeft me kansen gegeven om te schrijven over voorbehoedsmiddelen, manieren om een ​​transpartner te ondersteunen en hoe ik moeilijke gesprekken over seksuele gezondheid met familie en vrienden kan voeren. Het is echt een unieke ervaring om voor te werken Seks, enz., en ik ben er ongelooflijk dankbaar voor! Ik kan niet wachten om te zien wat voor geweldig werk we in de toekomst gaan doen!”

Hoe raak je betrokken?

Leden van het tienerpersoneel wonen in of nabij New Jersey en wonen maandelijkse vergaderingen bij. We hebben echter ook tienerbijdragers in de hele VS. (Zie hieronder voor meer informatie hierover!)

Dus kom bij ons! Nogmaals, er zal een wervingsbijeenkomst zijn voor het tienerpersoneel van het schooljaar 2021-2022 op Zaterdag 10 april van 11u tot 12u30 Zie hieronder om u aan te melden voor de bijeenkomst.

https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZ0tf-mvrT8rE9dWx2g21ub-Cbzi-LPQYj9h

Kun je zaterdag niet? Solliciteren kan nog! Klik op onderstaande link.

Apply to Write

Eindelijk, niet in NJ of dichtbij, maar toch geïnteresseerd om voor ons te schrijven? Gebruik de bovenstaande link om u aan te melden als bijdrager!

Hoop je snel te zien!

creditSource link

Myredlight
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare