Rose Queen Clitoris Zuigen & G Spot Vibrator Review – OMG!

SaveSavedRemoved 0
Deal Score0
Deal Score0

Rose Vibrator Review door Domina Doll met video!

Vandaag beoordeel ik de Rose Queen Clitoral Sucking & G Spot Vibrator van Sohimi.com. Bekijk zeker de onderstaande video voor mijn Orgasm Face!

De Rose Queen Clitoral Sucking & G Spot Vibrator (Laten we het kortweg de “Rose Queen” noemen), is een 2-in-1 seksspeeltje met dubbele werking voor vrouwelijke lichamen. De site zegt echter dat je dit rozenspeelgoed ook op met penis begiftigde lichamen kunt gebruiken, hoewel het toverstokgedeelte niet gebogen is en gebogen speelgoed de prostaat beter raakt. Bovendien heeft het geen uitlopende basis, dus ik zou het niet aanraden voor anaal spel.

Het ene uiteinde van de rozenvibrator pro (de bloem) heeft een zuigpunt voor stimulatie van de clitoris met 5 krachtige zuigstanden (OMG!-Ja!-Ja!-Ja!), terwijl de andere kant (dildostaaf) wordt gebruikt voor vaginaal inbrengen en G-spot massage.

Je kunt deze twee plezieruiteinden van het rozenspeelgoed niet tegelijkertijd gebruiken omdat ze zich aan de tegenovergestelde uiteinden van de toverstok bevinden, maar je kunt ze een voor een gebruiken, een voor het voorspel misschien en het andere uiteinde om je af te maken, of op welke manier dan ook.

Het Rose Flower Clit-zuigende deel!

Het bloemeinde van de rozenvibrator is geweldig om de clitoris vrij snel tot een orgasme te wekken. Als minder dan een minuut. Als je het langer vol wilt houden, begin dan NIET met dit uiteinde van het speelgoed! De zuigopening past rond de clitoris en tepels (één tepel per keer), en druk vervolgens door de 5 zuigstanden om uw voorkeur te vinden.

Deze sukkel is verdomd sterk! Zoals ik al zei, je bereikt een orgasme in minder dan 1 minuut. Zoals WoWza! Misschien wilt u eerst op de laagste stand beginnen en dan het volume oppompen!

Het G-spot Wandgedeelte!

Het uiteinde van de dildo of het toverstokje trilt ook met 10 verschillende trillingspatronen, wat veel te veel is. Jakkes! Proberen te beslissen welke je het leukst vindt, kan even duren! Voor mij hou ik van ofwel rechte trillingen, of helemaal geen trillingen op mijn G-spot. Gewoon mijn voorkeur. Ik heb de verschillende instellingen geprobeerd, van zoemend, kloppend, stuiterend, grillige trillingen en heb uiteindelijk geen genoegen genomen. De G-spot geniet van stevige druk ertegen, in plaats van trillingen. Iedereen is echter anders en sommige mensen kunnen genieten van de vibratie.

Ik heb echter genoten van de vibratie op mijn vulva en perineum… erg sensueel en geweldig voor een warming-up als je langzaam wilt gaan en langer wilt duren.

Ik ben dol op de vibrerende tip. Superzacht en flexibel. De body heeft een zachte, flexibele maar stevige body en is gemaakt van 100% food-grade siliconen, dus volledig lichaamsveilig. Vergeet niet om ALLEEN te gebruiken met glijmiddel op waterbasis. Omdat het enigszins flexibel is, vormt het zich naar je g-spot, terwijl het toch voldoende druk geeft.

Algemeen ontwerp

De Rose Queen is zeer goed ontworpen. Sohimi zegt zelfs dat het ontwerp was gebaseerd op de feedback van meer dan 100.000 gebruikers. Het is dus goed om te weten dat ze naar hun klanten luisteren en veel gebruikerstests doen, in plaats van alleen maar met een creatief idee te komen dat niet echt op het lichaam zal werken. Trouwens, Sohimi maakt eigenlijk al het speelgoed, dus het is niet zomaar een doorsnee winkelier.

Zoals ik al zei, het rozenseksspeeltje is een geweldig ontwerp, goed gemaakt, twee vibratormotoren werken afzonderlijk. Ik hield ook van de bedieningsknoppen. Ze waren heel gemakkelijk te gebruiken zonder veel stevig duwen.

Andere mogelijkheden

Twee andere kenmerken die ik op het rozenspeelgoed moet noemen, is dat het volledig waterdicht is, zodat je het kunt gebruiken voor badplezier, en het gebruikt een magnetische USB-oplader om op te laden. Dus geen batterijen om te kopen of interne gaten om je zorgen over te maken. Het duurt twee uur om op te laden voor 1 uur speeltijd.

Het is gemakkelijk schoon te maken en kan worden gesteriliseerd omdat het siliconenmateriaal is. Gewoon afspoelen met milde zeep en water en laten drogen op een zachte handdoek. Ik heb eigenlijk speeldoekjes gebruikt om het schoon te maken en het werkte goed.

De Rose Queen wordt geleverd met een mooie geschenkdoos die perfect is om op te bergen. Ziet er erg elegant uit, met een enkele zilveren roos in reliëf op een zwarte getextureerde doos.

Wat het uiterlijk betreft, is de vibrator felroze en ziet hij eruit als een rozenstimulator, en niet per se een seksspeeltje, dus ook redelijk discreet.

Het heeft ook veel 5-sterrenrecensies van klanten op de site, dus het wordt sterk aanbevolen door anderen.

Mijn eindoordeel?

Ik vond het serieus geweldig! Ik meen het echt. Beide kanten van de sfeer werkten heel goed, zoals verwacht, en als bonus krijg je een 2-in-1-speeltje. Daar kun je dus niet tegenop.

Verschillende slagen, voor verschillende stemmingen!

En ja, ik deed een orgasme … herhaaldelijk. Bekijk mijn orgasmegezicht in de video hierboven! 😉

Deze kun je bekijken andere Rose-seksspeeltjes hier door Sohimi.

Koop de Rose Queen Clitoris Zuigen G-spot Vibrator hier!

Gebruik couponcode: SEXPERT (voor 10% KORTING)!

PS: Oké, het orgasmegezicht is niet van mij. Het is van Beautiful Agony! Maar ik moest je op de een of andere manier naar de video laten kijken!

Details:

 • Duel Action Vibrator (Clitoris & G-spot)
 • Materiaal: siliconen van voedingskwaliteit;
 • 5 krachtige zuigstanden
 • 10 krachtige vibratiestanden
 • Waterbestendig
 • Ruis: onder 30db
 • USB magnetische lading
 • Oplaadtijd: 2 uur
 • Speelduur: 1 uur
 • Wordt geleverd met speelgoed, oplader, elegante doos en korte gebruikershandleiding
 • Totale lengte: 8″
 • Inbrengbare lengte: 5 ½ “
 • Roos: 2 “diameter
 • G-spot uiteinde: 1 ½” diameter

Filmcredits:

 • Orgasme gezicht en geluid van Beautiful Agony
 • Muziek: Zijde @Filmora
 • Video-editor: Wondershare Filmora
 • Afbeeldingen: Rose Queen Vibrator @Sohimi

Wil je meer Sex Ed voor volwassenen?

Bekijk Loveology University om een ​​betere Sexpert en Lover te worden!

Vind cursussen over orgasmes, liefde, flirten, zoenen, de G-spot, een man of vrouw plezieren, erotica, daten, seksuele genezing, lesbische, homo- en transgender seks, Tantra, fantasieën, fetisjen, BDSM en nog veel meer!

Je kunt zelfs cursussen volgen om een ​​Certified Sexpert, Relatiecoach of Liefdescoach te worden!

Klik hieronder om ze te bekijken!

creditSource link

Myredlight
Logo
Compare items
 • Total (0)
Compare